O nama - Autoškola Argument

Ukratko o nama

Autoškola Argument Osijek ima tradiciju još od davne 1993. godine, kada smo prvi put počeli stvarati nove vozače sve do danas. Naš stručni tim se sastoji od predavača iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila, instruktora vožnje i referade koja osigurava da sve ide po planu te je uvijek na raspolaganju za sve upite.

Mob: 099/414-3323

Tel: 031/372-899

Radno vrijeme referade

Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak Subota Nedjelja
09:00 - 15:30 09:00 - 15:30 09:00 - 15:30 09:00 - 15:30 09:00 - 15:30 Ne radi Ne radi

Vozni park

U sastavu automobila na kojima kandidati uče voziti imamo raznoliku ponudu. Imamo manje automobile: Peugeot 208, automobile srednje klase: Golf 7 i Hyundai i limuzine kao što su: Audi A4, BMW 3. Za svakoga imamo opciju koju kandidat može odabrati.

Zašto je to bitno? Ako imate automobil spreman koji će te voziti nakon položenog ispita, samostalna vožnja će biti daleko ugodnija i lakša ako ste polagali na automobilu sličnih karakteristika.

Svi naši automobili su sigurni, redovno servisirani da vam pruže zadovoljstvo i sigurnost pri učenju.

Zašto izabrati Autoškolu Argument?

Naš stručan kadar će osigurati da imate sve pripremljeno na vrijeme tako da se vi možete u potpunosti koncentrirati na učenje teorije i vožnje. Posebice naši instruktori vožnje koji su puni strpljenja i volje da vas pripreme na sve situacije u prometu.

U pravilu 35 sati vožnje moguće je obaviti u 25 dana, te naši instruktori dolaze po kandidate na području Osijeka i prigradskih naselja.

Uz to sve nudimo predispitnu vožnju na kojoj simuliramo stvarni ispit kako bi vas dodatno pripremili za to iskustvo, jer ispit može biti stresan. Na taj način vas dodatno pripremamo na ispit i postižemo bolju prolaznost kandidata na ispitima B kategorije koja prelazi 80%.

Što čekaš? Upiši se!

Autoškola Argument referada Upiši se